U-power S2 werkschoenen

De U-Power S2 werkschoenen staan bekend als uitstekende veiligheidsschoenen! De schoenen beschikken namelijk over een moderne uitstraling en een hoog comfort. U-Power is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van veiligheidsschoenen. U-Power staat bekend om hun schoenen met een mooi uiterlijk en een goede veiligheid. Voor iedereen die de U-Power werkschoenen draagt, zet U-Power zich volledig in. De filosofie van U-Power is ‘Don’t worry … be happy!’. De U-Power S2 werkschoenen zijn EN ISO 20345:2011 gecertificeerd, dus de schoenen hebben een bestendigheid van de neus tegen 200 Joule. De S2 werkschoenen voldoen aan verschillende veiligheidseisen. De schoenen zijn antistatisch en hebben een gesloten achterkant (ook de lage schoenen). Ook heeft de hiel van de schoenen een energie-absorptievermogen en hebben de zolen van de schoenen een weerstand tegen oliën (FO weerstand). Tot slot hebben de U-Power S2 werkschoenen dynamische waterdichtheid van het materiaal van de schacht.

Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Dit zeggen onze klanten

U-Power S2 werkschoenen online bestellen

De U-Power S2 werkschoenen kunnen makkelijk en snel online besteld worden. U vindt bij ons een ruim assortiment aan de S2 werkschoenen in verschillende modellen, kleuren en maten. Iedere schoen van U-Power is een garantie voor functionaliteit en comfort. De schoenen zijn allemaal gemaakt naar puur Italiaans design. U-Power maakt gebruik van allerlei technologieën om uw voeten veel beter te beschermen dan dat andere werkschoenen zouden doen. Deze technologieën maken uw werkdag dus een stuk beter! Denk hierbij aan Infinergy, Vibram loopzolen, Stress out, Gore-Tex en nog veel meer. Infinergy is een erg innovatief systeem waarbij TPU-schuim zit in de zool van de schoenen. Infinergy zorgt voor een zachte en dynamische demping die ook nog eens positieve energie teruggeeft. Dit geeft een langdurige en uitstekende weerstand, ook wanneer uw voeten blootgesteld worden aan voortdurende belasting.

Meer lezen >

U-Power S2 werkschoenen kopen

Door het kopen van U-Power S2 werkschoenen weet u zeker dat u werkschoenen van een uitstekende kwaliteit in huis haalt. U-Power heeft de veiligheidsneus verbetert. Dit heeft U-Power gedaan door de schoenen een veiligheidsneus van ademend kunststof te geven. Hierdoor zijn de schoenen licht en comfortabel om te dragen. U-Power biedt een grote kennis en expertise op het gebied van Personal Protection Equipment. Op deze manier probeert U-Power de kwaliteit en stijl van leven van de werkende mens te verbeteren. U-Power zet zich dus in om maximale waardigheid te geven aan de veiligheid op de werkvloer. U vindt bij ons een breed assortiment aan U-power werkschoenen voor alle werkomstandigheden. Denk aan ademende, waterdichte of licht van gewicht werkschoenen en natuurlijk nog veel meer. Voor ieder beroep zal u een geschikt paar werkschoenen kunnen vinden! Wanneer u vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers!

Meer lezen >